Politica de Confidentialitate - Anunturi Craiova si Oltenia

Politica de Confidentialitate

isi doreste un parteneriat de lunga durata cu toti colaboratorii sai, atat companii cat si persoane fizice.

Confidentialitatea tuturor informatiilor pe care le primim de la dumneavoastra (date de contact) sunt foarte importante si securitatea acestora sunt aspecte pe care nu le ignoram.
Astfel, in momentul in care ati decis sa postati un anunt, dorim sa cunoasteti exact cum vom folosi informatiile primite si cum anume le vom proteja, astfel incat decizia dumneavoastra sa fie una corect informata. Dorinta noastra este de a va oferi cele mai bune servicii, cu respectarea tuturor dispozitiilor legale in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, cu precadere a Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016 („GDPR”) si a principiilor enuntate de acesta, respectiv: legalitatea, corectitudinea si transparenta; limitarea la scopul specific; minimizarea datelor; acuratetea datelor; limitarea stocarii; integritate si confidentialitate; responsabilitate.

Prin urmare, aceasta Politica de Confidentialitate este destinata furnizarii de informatii complete in acest sens si este obligatoriu sa o cunoasteti inainte de a posta in site.
Trebuie sa stiti ca Datele Personale, vor fi prelucrate in temeiul propriilor politici de protectie a datelor, pentru care www.anunt-craiova.ro nu poarta nicio raspundere.
Datele dumneavoastra de contact publice, afisate pe site, sunt doar pentru mesaje private, utilizand mesageria privata pusa la dispozitie.

De asemenea, este foarte important, atat pentru protejarea intereselor legitime ale dumneavoastra, cat si ale altora, ca Datele Personale pe care ni le furnizati sa fie corecte, actuale si sa va apartina, iar daca nu va apartin, dumneavoastra sa fi obtinut in prealabil consimtamantul persoanelor carora aceste Date Personale le apartin inainte de a ni le furniza.

Aceasta Politica de Confidentialitate, alaturi de Termeni si Conditii, definesc si descriu in mod complet relatia noastra de colaborare.