Pagina Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI Anunturi Craiova si Romania

1. ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE UTILIZARE

Site-ul, serviciile si continutul www.anunt-craiova.ro sunt oferite utilizatorului conditionat de acceptul acestuia din urma, fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract.
Daca utilizatorul nu accepta termenii si conditiile specificate in prezentul contract, el trebuie sa inceteze imediat folosirea site-ul www.anunt-craiova.ro si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.
Prin utilizarea site-ului, utilizatorul afirma ca accepta sa respecte termenii si conditiile prezentate in acest contract.
Site-ul www.anunt-craiova.ro poate revizui acest document in orice moment, prin actualizarea acestei pagini, fara notificarea prealabila a utilizatorului.
Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.
Folosirea în continuare a serviciilor site-ului www.anunt-craiova.ro, reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Anunturi care NU sunt acceptate pentru continutul publicat:

- Anunturi in alta limba decat cea romana

- Materiale explozibile sau pirotehnice, precum și alte obiecte periculoase pentru sănătate

- Obiecte si materiale erotice sau obscene

- Servicii de ghicitoare, tarot, clarvăzătoare, magie albă sau alte servicii asemănătoare

- Oferte de job-uri pe internet prin care faci bani stând în fața calculatorului

- Oferte de munca tip, actori in filme pentru adulti

- Medicamente, produse medicale și farmaceutice, atat pentru oameni cat si animale

- Arme și muniții letale, inclusiv arme neletale, arme cu tranchilizante, arme de asomare, arme cu bile sau cu aer comprimat

- Servicii de camătă, amanet, credite sau alte activități similare

2. MODUL DE INSCRIERE

Anunturile pot fi postate de oricine, sistemul solicitand o adresa de email valabila pentru confirmare/configurare anunturi.
Este obligatoriu ca informatiile furnizate de Dvs. sa fie corecte si complete.
In cazul in care exista motive sa suspectam ca anumite informatii publicate de Dvs. nu sunt reale, ne rezervam dreptul de a suspenda sau sterge contul Dvs. si de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului www.anunt-craiova.ro, fara o notificare prealabila.
In cazul in care informatiile furnizate sunt reale, veti primi un e-mail cu confirmarea de inscriere, care va contine numele si parola sub care va veti putea conecta la site.

3. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul este de acord sa nu foloseasca site-ul si serviciile puse la dispozitie pentru a:
a) incarca, publica sau transmite orice continut ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, sau care afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator;
b) intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod;
c) pretinde ca este o alta persoana sau afiliat la o alta persoana sau institutie, sau reprezentant al site-ului www.anunt-craiova.ro
d) falsifica datele de identificare, sau a le manipula in alt mod;
e) incarca, posta, difuza sau transmite orice continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare;
f) incarca, posta, difuza sau transmite orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
g) incarca, posta, difuza sau transmite orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;
h) incalca in mod intentionat sau nu orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege;
i) colecta si/sau depozita date personale ale altor utilizatori ai site-ului;
j) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana.

De asemenea, utilizatorul se obliga sa respecte urmatoarele reguli, stabilite pentru buna functionare a serviciilor:
- sa nu foloseasca majuscule la completarea anunturilor
- sa adauge un titlu cat mai semnificativ si un text bogat in continutul anuntului
- sa nu foloseasca un limbaj trivial, cuvinte obscene sau orice expresii care ar putea deranja pe alti utilizatori ai site-ului www.anunt-craiova.ro
- sa nu adauge mai multe anunturi avand acelasi continut sau inteles
- sa nu adauge anunturi in rubrici care nu au legatura cu continutul anunturilor
- sa nu foloseasca adresele de contact ale altor utilizatori pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (Spam)

De retinut!
Oricare anunt care nu este reactualizat in termen de 30 zile, este sters in totalitate!

4. OBLIGATIILE FURNIZORULUI

Site-ul www.anunt-craiova.ro nu are obligatia de a controla informatiile oferite de catre utilizator si disponibile pe site.
Materialul furnizat de catre utilizator poate fi neplacut, vatamator sau inexact, poate contine greseli de scriere, singurul raspunzator pentru forma, continutul sau exactitatea materialului furnizat este utilizatorul.
În eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, site-ul www.anunt-craiova.ro este absolvit de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, ivita în vreun mod care are legatura cu disputele.
De asemenea, www.anunt-craiova.ro îsi rezerva dreptul de a stoca în baza de date anunturile si adresele de contact furnizate de catre utilizator pe care poate sa le foloseasca în scopuri publicitare însa nu îsi asuma nici o responsabilitate fata de întârzierile care pot aparea la furnizarea datelor, nu are nici o responsabilitate în cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile, din orice motive tehnice care pot aparea din cauze interne sau externe.
De asemenea, site-ul www.anunt-craiova.ro nu îsi asuma nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu ofera nici o garantie în cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, întârzierea serviciilor sau securitatea aplicatiilor sale. Dvs. luati cunostiinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de Dvs. pe site.

5. DESCRIEREA SERVICIILOR

Serviciile oferite de catre site-ul www.anunt-craiova.ro sunt impartite in servicii gratuite si servicii platite, dupa cum urmeaza:
a) Serviciile gratuite: - inscrierea de anunturi de mica publicitate de catre persoane fizice sau juridice in baza de date a site-ului www.anunt-craiova.ro
- posibilitatea modificarii si/sau a stergerii propriilor anunturi in orice moment de catre utilizatorul site-ului
- publicarea acestor anunturi pe Internet
- posibilitatea de cautare simpla, avansata si vizionare a anunturilor publicate pe site-ul www.anunt-craiova.ro
- posibilitatea de contact a utilizatorilor care inscriu anunturi pe site, pe baza datelor de contact puse la dispozitie de acestia

b) Servicii platite:
- afisarea pe site-ul www.anunt-craiova.ro anunturilor sponsorizate (platite)
- afisarea pe site-ul www.anunt-craiova.ro a reclamelor (text, imagine, sunet)
- promovarea prin intermediul "e-mail-urilor informative" a produselor, serviciilor, etc clientilor site-ului.

6. PROTEJAREA INFORMATIILOR

Site-ul www.anunt-craiova.ro isi rezerva dreptul de a oferi catre terti anumite informatii de ansamblu referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor sai.
Aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de utilizatori sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

7. CONTINUT

Intelegeti ca toate informatiile, de orice fel, revin in resposabiltatea unica a persoanei care le-a afisat/transmis.
Aceasta inseamna ca utilizatorul si numai el este in intregime responsabil pentru toate materialele pe care le incarca, pune la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de site-ul www.anunt-craiova.ro
Noi nu controlam, ci doar monitorizam continutul (informatiile) transmis prin intermediul serviciilor din cadrul site-ului si astfel, nu garantam acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Utilizatorul intelege ca prin folosirea site-ului, poate fi expus la un continut care poate fi apreciat ca ofensator sau indecent.

8. DESPAGUBIRI

Pentru toate pagubele cauzate site-ului www.anunt-craiova.ro si partenerilor acesteia prin folosirea serviciilor site-ului, incalcarea prezentului contract sau a drepturilor unei terte persoane, utilizatorul se obliga sa suporte plata despagubirilor stabilite de comun acord sau, dupa caz, de instantele de judecata competente.

9. MODIFICARI ALE SERVICIULUI

Site-ul www.anunt-craiova.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai partial) cu sau fara o notificare prealabila.
Sunteti de acord ca nu suntem raspunzatori fata de Dvs. sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului si nu puteti cere despagubiri sub nici o forma pentru aceste motive.

10. PUBLICITATE SI PROMOTII

Site-ul www.anunt-craiova.ro ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul paginilor sale.
Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea Dvs. si a companiilor care desfasoara respectivele promotii sau campanii publicitare.
Noi nu suntem raspunzatori si nu vom fi trasi la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului www.anunt-craiova.ro
Prin agrearea termenilor prezentului contract ne acordati dreptul de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

11. LEGATURI

Site-ul poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri web sau alte resurse.
Deoarece site-ul www.anunt-craiova.ro nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luati la cunostinta si sunteti de acord ca nu suntem responsabili de disponibilitatea acestora si nu garantam si nu suntem responsabili pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, sunteti de acord ca nu vom fi responsabili sau pasibili de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

12. DREPTURI DE PROPRIETATE

Ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca site-ul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale, precum si orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul site-ului sunt protejate de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi.
Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau pe programele folosite in cadrul site-ului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, in paginile site-ului www.anunt-craiova.ro sau de catre companiile ce conduc campanii publicitare in cadrul site-ului.

13. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilor site-ului se face pe propria raspundere.
Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
b) Nu oferim nici o garantie ca:
- serviciile vor implini toate cerintele Dvs.;
- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de Dvs. prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
- orice eroare de program va fi corectata;
- Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de site-ul www.anunt-craiova.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

14. RASPUNDEREA

Întreaga raspundere civila si penala pentru informatiile publicate si / sau transmise în Internet de catre utilizator, precum si pentru consecintele care pot aparea în urma acestor activitati, revine în exclusivitate utilizatorului.

15. ÎNCHEIEREA ACORDULUI

Site-ul www.anunt-craiova.ro isi rezerva dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, în cazul în care acesta a încalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, îsi rezerva dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.